
روان شناسی رنگ در دکوراسیون
تعداد صفحات : 16
رنگ چیست؟
در سال 1666، اسحاق نیوتن، دانشمند نامدار انگلیسی، کشف کرد که چنانچه نور خالص سفید از یک منشور عبور داده شود، به رنگ&zwnj های قابل رؤیت تجزیه می&zwnj شود. نیوتن همچنین کشف کرد که هر رنگ از یک طول موج منحصر به فرد تشکیل شده و قابل تجزیه به رنگ&zwnj های دیگر نیست.
آزمایش&zwnj های بعدی نشان داد که با ترکیب نورها می&zwnj توان رنگ&zwnj های مختلف را ایجاد کرد. برای مثال، نور قرمز در ترکیب با نور زرد، رنگ نارنجی را به وجود می&zwnj آورد. رنگی که بر اثر ترکیب دو رنگ دیگر به وجود آید را ترکیبی می&zwnj گویند. بعضی از رنگ&zwnj ها، مثل زرد و ارغوانی، در صورت ترکیب شدن، همدیگر را خنثی می&zwnj کنند و نور سفید می&zwnj سازند. این رنگ&zwnj ها را نیز رنگ&zwnj های مکمّل می&zwnj نامند.
تاثیرات رنگ&zwnj ها از نظر روان&zwnj شناسی
با وجودی که اثر رنگ&zwnj ها تا حدودی ذهنی است و در مورد اشخاص مختلف فرق می&zwnj کند امّا برخی از تاثیرات رنگ&zwnj ها دارای معنی یگانه&zwnj ای در سراسر جهان هستند. رنگ&zwnj هایی که در طیف رنگ&zwnj ها در ناحیه قرمز قرار دارند به عنوان رنگ&zwnj های گرم شناخته می&zwnj شوند که این دامنه&zwnj اش از احساسات گرم و صمیمانه تا احساس خشم و عصبانیت متغیر است.
رنگ&zwnj هایی که در ناحیه آبی طیف قرار دارند، رنگ&zwnj های سرد نامیده می&zwnj شوند و شامل آبی، ارغوانی و سبز هستند. این رنگ&zwnj ها معمولاً آرامش بخشند امّا گاهی نیز ممکن است احساس غمگینی و بی&zwnj تفاوتی را به ذهن آورند.

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-113964-%d8%b1%d9%88%d8%a7%d9%86-%d8%b4%d9%86%d8%a7%d8%b3%db%8c-%d8%b1%d9%86%da%af-%d8%af%d8%b1-%d8%af%da%a9%d9%88%d8%b1%d8%a7%d8%b3%db%8c%d9%88%d9%86/
- ۹۵/۰۹/۰۵