
ورق فلزی
در ساخت قوطی فلزی می&zwnj توان از ورقهای فولادی و یا آلومینیومی استفاده نمود.
ورق فولادی سیاه
این نوع ورق از فولاد نرم کم کربن ساخته می&zwnj شود که فاقد هر گونه پوشش محافظی در سطح می&zwnj باشد.
پوشش محافظ فلزی
ورق مورد استفاده در ساخت قوطی مواد غذایی در سطوح داخلی و خارجی باید دارای پوشش محافظ فلزی مناسبی باشد. انتخاب لاک مناسب برای محصول مورد نظر در قوطی فوق العاده مهم است و بسته به اسیدیته و ترکیب شیمیائی محصول باید لاک مناسب انتخاب شد.
ورق فولادی
ورق&zwnj های فولادی مورد استفاده در ساخت قوطیهای فلزی باید ویژگهای لازم از قبیل ترکیب آلیاژی، خواص مکانیکی، پوشش فلزی محافظ و غیره را دارا باشد.
از ورقهای فولادی سیاه که فاقد هرگونه پوشش فلزی محافظ سطحی است نمی&zwnj توان در ساخت قوطی فلزی جهت بسته&zwnj بندی موادغذایی استفاده کرد.
درز بدنه
قسمت بهم چسبیده دو لبه ورق بدنه در ظروف سه تکه است که به روش چسبانیدن با چسبهای پلیمری، جوشکاری الکتریکی و یا هر شیوه مناسب دیگری انجام می&zwnj گیرد .
سختی سنجی راکول
روش تعیین سختی ورق فولادی است که با استفاده از دستگاه سختی&zwnj سنج راکول انجام می&zwnj شود دارای درجه بندی مختلفی است. سختی ورقهای فولادی مورد استفاده در ساخت بسته بندی&zwnj های فلزی با مقیاس (HR30T) و یا (HR15T) بیان می&zwnj شوند.
تمپر
مشخصه&zwnj ای است که خواص مکانیکی ورق فولادی مانند سختی، مقاومت در برابر کشش، مقاومت در برابر تنش و غیره را نشان می&zwnj دهد، که هر یک از این خواص به تنهایی گویای مشخصات ورق فولادی نیستند. کدگذاری تمپر یک نوع کدگذاری تو افقی است که در مورد ورق&zwnj های یک بار نورد شده بر اساس سختی راکول انجام می&zwnj گیرد و قابلیت شکل پذیری را نشان می&zwnj دهد. در مورد ورقهای دوبار نورد شده براساس حد تنش گسیختگی بیان می&zwnj شود.
ورق فولادی دوبار نورد شده (DR)
ورق&zwnj های فولادی نرم کم کربن که یک بار دیگر پس از عملیات حرارتی به حالت سرد نورد می&zwnj شوند تا سختی لازم را بدست آوردند، ورق فولادی دوبار نورد شده گویند.
ورق فولادی یکبار نورد شده
ورق فولادی نرم کم کربنی که با کاهش ضخامت در یک مرحله و معمولاً با نورد کردن در حالت سرد ساخته می&zwnj شود.
یکبار نورد سرد برای انواعی از ورق فولادی به کار می رود که در یک فرایند نورد سرد به ضخامت مورد نظر رسیده و سپس آنلینگ و نورد حرارتی شده اند.
تعاریف
ورق های مصرفی
مقدمه
تاریخچه
تعاریف
ورق های مورد استفاده در بسته بندی مواد غذایی
مزایا و معایب ورق های TFS,TP
ورق های 2CR
شامل 12 صفحه فایل word

لینک منبع و پست :http://campiran.ir/project-5224-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d9%85%d9%82%d8%a7%d9%84%d9%87-%d8%a7%d9%86%d9%88%d8%a7%d8%b9-%d9%88-%d8%a7%d8%b4%da%a9%d8%a7%d9%84%d8%a7%d8%aa-%d9%81%d9%86%d9%8a-%d9%88%d8%b1%d9%82/
- ۹۵/۰۵/۱۸